אמן חושים וטלפתיה אסף סלומון 5 כלים שכל אמן על חושי צריך להכיר

5 כלים שכל אמן על חושי צריך להכיר

ברצוני להציג לכם 5 כלים שכל אמן על חושי צריך להכיר ולדעת על מנת למנף את הופעתו.

כלי ראשון – הבנה מעבר לקסם/ לטלפתיה – להתפתח גם בתחומים אחרים

כאדם שמופיע שנים רבות על במות – נוכחתי לדעת כי מעבר לידיעת האפקט אותו אני הולך לבצע – כדאי לחקור וללמוד איך אנשים חושבים , ללמוד את הפסיכולוגיה שעומדת מסביב למחשבה שלנו וכמובן לנסות וללמוד איך אפשר להשפיע על אנשים. בהופעותיי אני גורם לאנשים להרגיש תחושות שונות בגופם – כמובן ללא שום יכולת נגיעה בהם – הכל בראש רק ע"י השפעה של דיבור., וזאת אך ורק כתוצאה מלימוד של טכניקות שונות מתחום הפסיכולוגיה, דמיון מודרך וכ"ו,  לאחר שנדע זאת – יהיה לנו קל יותר לקחת את האפקט למקום אחר – למנף אותו למקום שבעיני הצופים יהיה יותר חזק מסתם עוד אפקט.

כלי שני – עליכם לדעת לזהות את הקהל העומד לפניכם ולהתאים את המופע

לא כל אפקט שאמן חושים משתמש בו מתאים לכל קהל, גם בהופעותיי השונות האפקטים משתנים ממופע למופע ומותאם גם לצרכי הארגון המזמין, לדוגמא מופע לעובדי בנק  יהיה בהכרח שונה ממופע למנהלי כח אדם , במופע לבנק– המופע יהי ברובו מרוכז בתחומם  – תחום הכספים , אני גורם לשטרות להיעלם, הופך שטרות של 50 ל200 , ואילו במופע למנהלי כח אדם – הדגשים יהיו יותר בנושא ניהולי – משפיע על אנשים לבצע דברים על אף שהם מסרבים – הכל בכוח יכולת ההשפעה , הדיבור והתת מודע בלבד.
לכן המלצתי  – בדקו את אופי הארגון אליו הוזמנתם – והתאימו את אופי המופע לאופי הארגון, כלל זה קיים גם באירועים פרטיים, אם הוזמן מופע טלפתיה למגזר החרדי בהכרח המופע יהיה שונה ממופע טלפתיה למגזר הכללי-חילוני.

כלי שלישי – עבדו עם אנשים שתוכלו להתחבר אליהם

אמנם כלי זה  – נרכש לאחר שנים של עבודה, אך כבר מהשלב הראשון בו אתם רוצים להעלות על הבמה – נסו לחוש את הקהל, במופעי הטלפתיה שלי – כאשר אני רוצה לבצע אלמנטים של קריאת מחשבות – חשוב לבחור את האנשים הנכונים – אנשים שקל להיכנס למוחם.

ישנם 2 סוגי אנשים – אנשים שקל להתחבר אליהם – אנשים פתוחים, וישנם אנשים שמאוד קשה – אנשים סגורים, אנשים אלו בד"כ יהיה מאוד קשה לעשות איתם אלמנט של "קריאת מחשבות" במופע, הסיבה מאוד פשוטה ברגע שאדם מקשה עליך לנסות ולהיכנס למחשבותיו – הוא ממש נסגר – וחבל על המאמץ,

מהופעה להופעה אתם כבר תדעו לחוש את הקהל – ותרגישו עם מי יהיה קל ואפילו נחמד לעבוד. וממי כדאי להתרחק…

כלי רביעי – צאו מהקיבעון – זרמו עם הקהל

גם אם תסתכלו בסביבתכם הקרובה ואפילו במשפחתיכם  – תווכחו לדעת שישנם אנשים "קשים" – "כבדים" וישנם אנשים יותר "קלילים" ו"זורמים" , כאשר אנו על במה  – אנו ניתקל בכל מופע ב2 סוגי האנשים האלו. חשוב מאוד לזרום עם הקהל, לא להיקבע על סדר אפקטים מסויים.

בד"כ – בהופעותיי לאחר ביצוע אפקט של קריאת מחשבות אנשים מהקהל נפעמים וזורקים הערות  – חשוב להיות "ער" לקהל ולשמוע לעיתים מה אומרים – ולעיתים לענות בתגובה – מניסיון זה יכול להיות מצחיק. מה גם כך תפתחו את יכולת האילתור שלכם, כיום מופע הטלפתיה שלי כל יום הינו מופע שונה לחלוטין וזאת עקב כישורי האילתור שרכשתי עם השנים.

כל סדר המופע שלי מפעם לפעמם משתנה – עקב הערות הקהל בין קטע לקטע.

כלי חמישי – היו חביבים, ואל תרגישו שאתם "מעבר" לקהל

לעיתים אני נתקל באמן חושים שבלשון העם "תופס מעצמו" "יש לו יכולת על טבעית"  – לעניות דעתי דבר זה גורע מאוד מהמקצוע. כאמן חושים המופיע שנים רבות על במות – הגעתי למסקנה שבכדי שהמופע יצליח ויאהבו אותו – אתה צריך להיות חביב ולשדר שאתה אדם בדיוק כמו כל האנשים היושבים בקהל, פשוט אתה למדת טכניקות שונות שבעזרתם אתה יכול לבצע אפקטים בתחום הטלפתיה ולהדהים את הקהל, כל אדם יכול ללמוד ולהתפתח בתחום המנטליזם והטלפתיה – פשוט אתה עשית את זה. אז השאר עם הרגליים על הקרקע, היה חביב – ומובטח לך שיאהבו את המופע שלך.

דילוג לתוכן